Bus a peu, per fomentar els desplaçaments a peu de l'alumnat de les escoles de Roda de Ter

Última revisió 16-03-2023 13:18
16/03/2023

Posem en marxa un nou programa anomenat “Bus a peu”. Podeu fer la inscripció a la vostra escola fins al 29 d'abril de 2023.
 

El proper 11 d’abril comença el projecte "Bus a Peu” per fomentar els desplaçaments a peu de l'alumnat de les escoles de Roda de Ter. La iniciativa vol potenciar l'autonomia dels nens i nenes, promoure l'activitat física, contribuir en la seva educació viària i reduir la contaminació ambiental i acústica reduint el nombre de cotxes que van fins a l'escola. Aquest servei va dirigit a l'alumnat de 1r a 6è de primària i en el cas de cicle infantil, poden formar-ne part sempre hi quan tinguin un germà o germana inscrit. 

Hi ha un recorregut per cada escola: en el cas de l’escola Emili Teixidor el recorregut va des de la Plaça Major fins a l’escola, i en el cas de l’escola Mare de Déu Sòl del Pont va des de la rotonda de l’entrada de Manlleu fins a l’escola. Tenen una durada de mitja hora cada un. (aquest tros vermell, si hi cap el mapa i recorreguts no caldria posar-lo, si no hi cap si). 

Podeu fer la inscripció a la vostra escola fins al 29 d'abril de 2023.

Aquesta és una iniciativa impulsada des de l'Ajuntament de Roda de Ter, amb la col·laboració de: l'AMPA i l'escola de la Mare de Déu Sòl del Pont i l'AMPA i l'escola Emili Teixidor.

Disseny de les infografies i cartell: Ana Reina Rojas.

Documents adjunts