Xarxa de Barris que es torna a celebrar de l’1 al 30 de juny com habitualment.

">

Durant tot el mes de juny, comprar al poble té premi

Última revisió 02-06-2023 11:50
02/06/2023

Ha començat la 13ª campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la Xarxa de Barris que es torna a celebrar de l’1 al 30 de juny com habitualment.

Durant tot el mes, comprar al poble té premi, exactament 34 premis cedits per les 34 poblacions participants amb els quals podràs gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades...

Durant tot el mes de juny els establiments associats repartiran unes butlletes entre els clients perquè les omplin amb les seves dades i les retornin. Entre totes les butlletes participants es celebrarà un sorteig el dia 10 de juliol a les 15h al local social de l’Associació Roda de Comerciants (primer pis de la Casa dels Capellans) al qual tothom està convidat i el lliurament dels vals als premiats es farà el divendres dia 14 de juliol a les 20.30h a la Porxada de Can Planoles perquè puguin gaudir dels mateixos quan més aviat millor.

Com en la darrera edició s’entregarà 1 premi a cada guanyador o sigui hi haurà 34 premiats que obtindran 1 val cadascun per visitar, conèixer i gaudir de les diferents poblacions repartides en tot el territori català. Entre les butlletes guanyadores es farà un altre sorteig per decidir qui serà el comerciant afortunat que podrà gaudir d’un dels premis que enguany ha tocat Vilallonga del Camp. S’han repartit també unes butlletes informatives a totes les cases per donar a conèixer la campanya.

Com cada any, a l’aparador de Pastisseria Prat (Can Carriel) hi ha un cartell amb la informació de tots els premis que es sortegen. 

 

Més informació

Més informació: https://xarxabarris.cat/

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris

L'aparador de Pastisseri Prat amb  totes els premis de la campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA - 2023
L'aparador de Pastisseri Prat amb totes els premis de la campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA - 2023