El Consell d'Infants de Roda de Ter commemora el 20N amb un vídeo

Última revisió 21-11-2022 10:20
20/11/2022

Avui 20 de novembre es celebra la commemoració de la Declaració dels Drets dels Infants, aprovada l’any 1959, i de la Convenció sobre els Drets dels Infants el 1989.

Des de l’Ajuntament de Roda de Ter, aprofitem aquesta data per donar-vos a conèixer el Consell d’Infants, el qual està format per diversos nens i nenes, d’entre 10 i 12 anys, de Roda de Ter. Per presentar-se, el grup de nens i nenes ha fet un vídeo en el qual reivindica els drets dels infants i commemora el 20N: VÍDEO

El Consell d’Infants és un òrgan de participació ciutadana que ja ha començat a reunir-se per fer les primeres passes a Roda de Ter. És un espai on els infants poden col·laborar en el desenvolupament i millora del nostre poble, a través del debat, de l’expressió de les seves opinions i propostes amb voluntat transformadora, poden prendre valors i a tenir una visió crítica.

Es reuneixen cada mes des d’aquest setembre per debatre sobre el nostre poble, fer propostes de millora i reivindicar i aprendre dels seus drets com a infants. I asseguren que: “Els infants tenim drets i volem participar del nostre poble com a ciutadans del present que som!”

Volem donar les gràcies a les escoles de Roda de Ter per ajudar-nos en el procés de creació del Consell d’Infants.