Festa d'aniversari dels gegants de Roda de Ter amb Trobada gegantera i Correfoc amb Diables del Pont Vell

Última revisió 17-10-2022 12:49
17/10/2022

La Trobada gegantera de Roda de Ter tindrà lloc el dissabte 22 d'octubre, amb diverses activitats que us anunciem tot seguit, i servirà per celebrar els 70 anys dels gegants de Roda de Ter. Els Diables del Pont Vell s'afegeixen a la festa d'aniversari amb el Peix de foc, que participarà a la cercavila dels gegants, i al vespre faran el Correfoc, el qual es va haver de posposar per la Festa Major de Roda de Ter a causa de la pluja.

 

Trobada gegantera a Roda de Ter

La Colla Gegantera de Roda de Ter convida a tots els infants a acompanyar l'Arnal i la Violant a la festa d'aniversari dels 70 anys. Si teniu gegantons i capgrossos, els podeu portar a la cercavila.
Colles convidades: Gegants de l'Esquirol i els de Manlleu.

16:30 h Plantada dels gegants a la Plaça Major
17:00 h Cercavila
18:30 h Ball final a la Plaça Major i la celebració dels 70 anys dels gegants de Roda de Ter
22:00 h Correfoc amb els Diables del Pont Vell


Informació important

  • El correfoc començarà a la Capella del Sòl del Pont, seguirà pel Pont Vell, carrer Pere Almeda, Plaça Major, carrer Ramon Martí, carrer Ferran Alsina, carrer Bac de Roda i finalitzarà a la Plaça Major, amb l'encesa final.
  • Recordeu protegir els vidres, portes i altres elements dels vostres habitatges que puguin patir cremades. Hi haurà talls de circulació en el recorregut i estarà prohibit estacionar en els carrers per on passarà el correfoc.
  • Després de la trobada gegantera i abans del correfoc, hi haurà servei de sopar i bar a la Plaça Major. No cal reservar tiquet, tot i que, si ho preferiu, podeu comprar els tiquets anticipadament al Bar de Can Planoles. Entrepà + Beguda = 6 €

La Violant i l'Arnal són els gegants de Roda de Ter. Foto de la cercavila de la Festa Major 2022 de Roda de Ter.
La Violant i l'Arnal són els gegants de Roda de Ter. Foto de la cercavila de la Festa Major 2022 de Roda de Ter.
Autor: Toni López