Ja podeu consultar les llistes del cens electoral

Última revisió 11-04-2023 11:52
11/04/2023

Les llistes del cens electoral, rectificació corresponent a 1 de febrer de 2023, estaran exposades al públic a les oficines municipals de l'Ajuntament de Roda de Ter, de 10:00 a 14:00 hores, del dia 10 al 17 d'abril de 2023 (ambdós inclosos), per tal que pugueu fer les oportunes reclamacions.

Les esmentades llistes també les podreu consultar a través de l'enllaç de l'Institut Nacional d'Estadística: https://sede.ine.gob.es/censo_electoral.

Per tal de poder votar en les eleccions municipals del dia 28 maig de 2023, és imprescindible constar en les esmentades llistes.

Avís: "Les llistes electorals s'exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions. En virtut del que estableix l'article 41 de la llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se'n permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment."

Ajuntament de Roda de Ter
Ajuntament de Roda de Ter