Jornades Miquel Martí i Pol 2022

Última revisió 02-11-2022 10:03
26/10/2022

Les Jornades Miquel Martí i Pol 2022 arranquen el 3 de novembre i s’allarguen durant tot el mes. Durant aquests dies també tindrà lloc el cicle d’espectacles «Amb veu pròpia», el qual arriba a la 7a edició.

La Fundació Miquel Martí i Pol es prepara per una nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol que serviran per commemorar els 19 anys de la mort del poeta de Roda de Ter i els 93 anys del seu naixement. Les diverses activitats que presentem s’adeqüen a la finalitat de la Fundació Miquel Martí i Pol de contribuir a la consolidació del llegat cultural, educatiu i social del poeta i a crear vincles afectius amb la llengua catalana, la llengua d’escriptura de l’autor, i la literatura catalana en general.

  • Per a més informació i nota de premsa: aquí
  • Per consultar el programa d'activitats de les Jornades Miquel Martí i Pol: aquí
  • Per consultar cartell d'activitats "Amb veu pròpia": aquí

D’esquerre a dreta de la fotografia: Roger Canadell, regidor de cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter, Pau Simón, tècnic de cultura i museus de l’Ajuntament de Vic, Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol, Núria Aguilar, directora de la Biblioteca Bac de Roda, Lluís Vergés, representant de Dadà Comunica, Joel Díaz, representant de l’equip directiu de l’escola de música El Faristol, i Maria Ocaña, directora del Museu Arqueològic de l’Esquerda. Sostenen els cartells de les Jornades Miquel Martí i Pol i del cicle Amb veu pròpia.

Presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2022
Presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2022
Autor: Fundació Miquel Martí i Pol