Jornades Miquel Martí i Pol 2023

Última revisió 25-10-2023 14:34
25/10/2023

Les Jornades Miquel Martí i Pol 2023 arranquen el 4 de novembre i s’allarguen durant tot el mes. Obre el novembre martipolià l’acte de presentació del documental «Si el vers fos un refugi. Amb Arnau Baulenas»  i se celebra el 20è aniversari de la mort amb el III Col·loqui Internacional Miquel Martí i Pol (16-18 de novembre). I el cicle d’espectacles «Amb veu pròpia»,el qual arriba a la 8a edició.

La Fundació Miquel Martí i Pol es prepara per una nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol que serviran per commemorar els 20 anys de la mort del poeta de Roda de Ter i els 94 anys del seu naixement. Les diverses activitats que presentem s’adeqüen a la finalitat de la Fundació Miquel Martí i Pol de contribuir a la consolidació del llegat cultural, educatiu i social del poeta i a crear vincles afectius amb la llengua catalana, la llengua d’escriptura de l’autor, i la literatura catalana en general.

Com cada any, les Jornades venen marcades per la seva transversalitat, la creació de xarxa i sinergies, una mostra que vol reflectir el caràcter nacional del poeta de Roda de Ter. Es porten a terme gràcies a la implicació d’entitats i persones que estimen el poeta i la literatura.

Les Jornades compten amb actes d’homenatge al poeta, el lliurament dels premis literaris, artístics i pedagògics, visites comentades i rutes literàries, cicles poètics, actes acadèmics, espectacles per a tots els públics i tallers, col·laborant amb diverses entitats i sempre amb la poesia de base.

 

Més informació

Trobareu tots els actes al programa adjunt i també a l’espai web.