Participa a la gimcana per recuperar els objectes màgics del Tió i la Tiona

Última revisió 01-12-2023 13:55
29/11/2023

L'Ajuntament de Roda de Ter, amb la col·laboració de l'Associació Roda de Comerciants (ARC), han organitzat una gimcana pels comerços locals del poble. L'objectiu és dinamitzar i promoure el comerç local. La gimcana, que es farà del 3 al 17 de desembre, està oberta als infants de 3 a 12 anys.

Aquest Nadal a Roda de Ter, el Tió i la Tiona han decidit fer una parada especial. En el seu viatge, han trobat alguns obstacles i, per superar-los, necessiten la col·laboració de la quitxalla de Roda de Ter.

En el transcurs del seu viatge, el Tió i la Tiona han perdut alguns dels seus objectes màgics. Aquests objectes estan amagats als aparadors o a l'interior de les botigues de l'ARC (Associació de Comerciants). Des de l'ARC i l'Ajuntament de Roda de  Ter, s'ha creat una gimcana amb dos itineraris emocionants que estem segurs captivaran la vostra imaginació i us faran sentir part de la màgia nadalenca.

Per participar, cada infant de 3 a 12 anys rebrà un tríptic de la gimcana en els propers dies. Abans de començar la vostra aventura, us preguem llegir amb deteniment les bases de la gimcana, on trobareu totes les instruccions necessàries per a la vostra missió.

Cada botiga de l'ARC amaga un trosset de la màgia perduda. Us convidem a explorar cada racó dels comerços participants i a anotar o dibuixar l'objecte que trobeu en cada establiment.

La gimcana no només és una oportunitat per a la diversió, sinó també per treballar en equip amb amics, amigues i la família.

I ara, la part més emocionant: les recompenses. A més de la satisfacció de trobar els objectes màgics perduts i ajudar el Tió i la Tiona, cada petit explorador o exploradora que hagi contribuït rebrà un obsequi. Aquest obsequi serà entregat el dia de la Fira Pont a Pont, el 17 de desembre, a tothom que presenti la butlleta amb un itinerari complet, com a mínim.

La recompensa final serà revelada al final de la gimcana, així que us convidem a mantenir la vostra curiositat ben desperta. Us esperem a la Fira el proper 17 de desembre, per compartir junts la màgia que entre tots hem recobrat!

CorreTions de Nadal 2023
CorreTions de Nadal 2023