Presentació de la 6a edició del Festival Encanta

Última revisió 17-03-2023 14:27
17/03/2023

Avui hem presentat la 6a edició del Festival EnCanta, que tindrà lloc a Roda de Ter del 10 al 14 de maig. Aquesta nova edició de l'EnCanta creix en nombre de concerts, de dies i d'escenaris. També s'obre al públic infantil.

Paula Grande, Xarim Aresté i Joanna Dark seran alguns dels noms destacats, al costat de Mar Pujol, Elena Jàtiva, Magalí Datzira, Henrio, La Maria o Dan Peralbo. Com sempre, un festival amb unes propostes exquisides que combinen apostes emergents amb altres de consolidades. Aviat es posaran les entrades a la venda a la web del festival.

La roda de premsa de presentació ha comptat amb el regidor de Cultura, Roger Canadell, i amb el tècnic de Cultura, Jaume Salés. L'acte ha tingut lloc en un dels nous escenaris que incorpora el festival: al Teatre Eliseu de Roda de Ter, a la sala que hi ha sota l’escenari.

Podeu ampliar la informació aquí

Recordeu que avui, divendres, 17 de març, hi ha el concert de presentació del festival amb el grup Fetus. Podeu comprar les entrades aquí: https://teatreeliseu.cat/bravo/fetus/ 
El concert té lloc avui a les 20:30h al Teatre Eliseu.

Estem contents! Arriba l'Encanta.

Esteu a punt?