Resultat del sorteig d'adjudicació de 7 pisos de lloguer assequible i per a joves a Roda de Ter

Última revisió 06-10-2022 14:33
06/10/2022

Aquest dimecres 5 d’octubre s’ha fet a la sala de plens de l’Ajuntament de Roda de Ter el sorteig per adjudicar set habitatges de lloguer assequible i per a joves.

De les 33 sol·licituds presentades, 21 optaven als cinc habitatges de lloguer assequible i nou als dos habitatges destinats a joves. Tres de les sol·licituds van ser excloses per no reunir alguns dels requisits de les bases de la convocatòria.
Des de la seu electrònica de l’Ajuntament de Roda de Ter es pot consultar el resultat del sorteig i també si cliqueu aquí: ACTA SORTEIG HABITATGES ASSEQUIBLES I PER A JOVES.

Ara s’inicia el procès legal per fer l’adjudicació dels pisos i signatura dels contractes. Les sol·licituds que no han resultat adjudicatàries han passat a formar part d'una llista d'espera que seguirà l'ordre determinat pel sorteig.

Aquests pisos volen ajudar a esmenar la manca de lloguer assequible que hi ha al municipi. Els pisos tenen entre 1 i 3 habitacions i es llogaran per entre 125 € a 250 €, en funció de la renda i per un termini màxim de cinc anys. L’Ajuntament de Roda de Ter ha assumit les reformes que calia fer als habitatges. Aquests habitatges són propietat de la Sareb i s’ha aconseguit que es posin a lloguer després d’una difícil negociació política.

Un moment del sorteig d'adjudicació dels pisos de lloguer assequible que es va fer a la sala de plens
Un moment del sorteig d'adjudicació dels pisos de lloguer assequible que es va fer a la sala de plens
Autor: Ajuntament Roda de Ter