Roda de Ter es tenyeix de lila per commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona

Última revisió 03-03-2023 14:34
03/03/2023

Una caminada, un concurs d'Instagram, un homentatge a dones, un concert de música o un espectacle teatral són alguns dels actes organitzats a Roda de Ter al voltant de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Un any més, la façana de l'Ajuntament de Roda de Ter i el Pont Vell es tenyiran de color lila a partir del 8 de març. Una altra acció que també es portarà a terme per commemorar el Dia Internacional de la Dona és penjar domassos a les finestres i balcons de les cases amb el lema #rodafeminista.
 

Els actes al voltant del 8M comecen el mateix dimecres dia 8, amb l'homenatge organitzat des del Fòrum Dona que en aquesta edició està adreçat a Dones darrere els fogons. Els actes continuen el divendres amb un concert de petit format del grup Omniria al Teatre Eliseu i el dissabte, amb l'espectacle secret "Invisibles. Un camí que deixa petjada" de la Cia, Anònima. Espectacle gratuït amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al 938540457 (de 9 del matí a les 13:30) o bé enviar un correu electrònic a lespai@lespai.cat. L'últim acte programat és la caminada del diumenge, a la qual us podeu inscriure AQUÍ

Com aconseguir el domàs?
Cal inscriure's a la caminada que es farà el diumenge 12 de març. El domàs caldrà recollir-lo a les oficines municipals (en horari de 9 h a 14 h / 15 h a 19 h), a partir del dia 7 de març.

Feminisme a les escoles
Lectura del manifest i disseny del símbol de la dona a càrrec de l'alumnat de les escoles i de l'institut del poble. S'ha fet un vídeo que es compartirà a les xarxes socials de l'ajuntament, el mateix 8 de març.  

CONCURS D'INSTAGRAM
Podeu penjar una foto de qualsevol dels actes del 8M a l'Instagram amb l'etiqueta #rodafeminista i participareu en el  sorteig d'un val de compra de 100€ a qualsevol de les botigues associades a l'ARC. Recordeu que per poder participar, el vostre perfil d'Instagram ha de ser públic.

Consulteu el programa d'actes aquí.

Inscripció Caminada de la Dona 2023
12 de març de 2023
Sortida a les 09.00h 
Recorreguts de 3km i de 8Km
Al finalitzar xocolatada per tothom
Lloc: Plaça Major
Preu: 1 €

 

Organitza: Ajuntament de Roda de Ter
Col·laboren: Fòrum Dona, ARC, Institut i escoles de Roda de Ter

Programa d'actes 8M, Dia Internacional de la Dona 2023
Programa d'actes 8M, Dia Internacional de la Dona 2023