Roda de Ter viu una XI Fira de la Llavor amb molta participació que acaba amb l'esperada pluja

Última revisió 09-05-2023 16:54
09/05/2023

L'entorn de la Muntanyeta de Roda de Ter va tornar a omplir-se de visitants per viure una nova edició de la Fira de la Llavor que va tenir lloc el diumenge 7 de maig. 

Els visitants de la fira van començar a arribar fins i tot abans de les 10 del matí, hora prevista d'inici, i van poder passejar per la trentena de parades i participar de les diverses activitats i xerrades programades durant tota la jornada en una edició centrada en com fer front al canvi climàtic des de la perspectiva de la sobirania alimentària.

Des de l'Ajuntament de Roda de Ter i la comissió organitzadora es fa una valoració "molt positiva" d'aquesta onzena edició d'una fira que "està més que consolidada", segons assegura la regidora de Promoció Econòmica, Núria Arrebola. Marta Barniol, membre de la comissió organitzadora, assegura estar també molt contenta amb l'afluència de públic i afegeix que ha estat de les edicions amb més visitants: "Feia goig veure la zona de les parades tan plenes de gent i també les activitats i xerrades que s'estaven portant a terme". Barniol explica que amb la gran assistència de públic a les xerrades, els visitants van demostrar l'interès que els desperta el canvi climàtic i la sobirania alimentària, temes amb els quals se centrava l'edició d'enguany.

La fira va celebrar-se amb normalitat fins a les cinc de la tarda, moment en què l'esperada pluja va fer acte de presència. "Estem contentes que hagi plogut i que el temps ens hagi permès realitzar el màxim de les activitats programades", explicava després d'acabar la regidora de Promoció Econòmica, Núria Arrebola. A causa de la pluja, es va suspendre el concert de Carles Girbau i la taula rodona sobre dones ramaderes que posaven el punt final de l'exitosa edició. Marta Barniol assegura que la xerrada que va quedar pendent sobre les dones i el món rural se la guarden per a una pròxima edició de la fira.

Podeu ampliar la informació a la nota de premsa adjunta. AQUÍ.