Torna el Bus a peu, per fomentar els desplaçaments a peu de l'alumnat de les escoles de Roda de Ter

Última revisió 07-11-2023 11:37
07/11/2023

L'Ajuntament de Roda de Ter torna a posar en marxa el programa anomenat “Bus a peu”, a partir del 13 de novembre de 2023.
 

El proper 13 de novembre es torna a reactivar el projecte "Bus a peu” per fomentar els desplaçaments a peu de l'alumnat de les escoles de Roda de Ter. La iniciativa vol potenciar l'autonomia dels nens i nenes, promoure l'activitat física, contribuir en la seva educació viària i reduir la contaminació ambiental i acústica reduint el nombre de cotxes que van fins a l'escola. Aquest servei va dirigit a l'alumnat de 1r a 6è de primària i en el cas de cicle infantil, poden formar-ne part sempre hi quan tinguin un germà o germana inscrit. 

Hi ha un recorregut per cada escola: en el cas de l’escola Emili Teixidor el recorregut va des de la Plaça Major fins a l’escola, i en el cas de l’escola Mare de Déu Sòl del Pont va des de la rotonda de l’entrada de Manlleu fins a l’escola. Tenen una durada de mitja hora cada un. 

Podeu fer la inscripció a la vostra escola (consergeria).

Aquesta és una iniciativa impulsada des de l'Ajuntament de Roda de Ter, amb la col·laboració de: l'AMPA i l'escola de la Mare de Déu Sòl del Pont i l'AMPA i l'escola Emili Teixidor.

Contacte per a dubtes i/o informació: 621 228 734

Documents adjunts