Informació de servei | Afectació de trànsit pel desplegament de la xarxa de fibra òptica a la C-153

Última revisió 11-04-2024 11:40
10/04/2024

A causa de les obres que s'estan fent pel desplegament de la xarxa de fibra òptica per la C-153 al seu pas per Roda de Ter, els dijous 11 d'abril, el divendres 12 d'abril, dilluns 15 d'abril, dimarts 16 d'abril i dimecres 17 d'abril hi haurà afectacions puntuals en la circulació de vehicles i zones d'estacionament en alguns carrers del municipi (vegeu imatge del mapa d'afectacions i zones de pas alternatives).

Aquestes afectacions no seran en la totalitat dels tram sinó que seran en la zona on s'actuï en aquell moment. Es recomana utilitzar zones de pas alternatives (vegeu mapa a la imatge. La línia vermella és el tram on es preveu actuar i on es faran els talls de manera puntual i la línia verda és el recorregut alternatiu ).

Les obres de desplegament de la fibra òptica a la C-153 van començar el passat 19 d'octubre a Rupit i Pruit i acabaran a Roda de Ter els propers dies.

Aquest projecte vol assegurar que tota la població tingui accés a uns serveis públics de qualitat, amb independència del seu lloc de residència. S'ha optat per passar cablejat de fibra òptica soterrada a terra, ja que permet una millor protecció física i, especialment, en cas d'inclemències meteorològiques.

Disculpin les molèsties.

 

LLISTAT DE CARRERS AFECTAS PEL DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA

 

Carrers per on es fa la rasa:

c/ Cooperativa – c/ Pep Ventura – c/ Bonamic – c/ Ramón Pujols – c/ Joan de Mas – Av. Pere Baurier

 

Carrers de trànsit alternatiu:

c/ Anselm Clavé – c/ Pau Casals – c/ Pep Ventura – c/ Verge de Montserrat – c/ Bellmunt – c/ Balmes – c/ Còdol – Plaça Bonamic – c/ Bonamic – c/ Orient

 

 

 

Afectació de trànsit pel desplegament de la xarxa de fibra òptica a la C-153
Afectació de trànsit pel desplegament de la xarxa de fibra òptica a la C-153