Roda aprova una important modificació de crèdit per afrontar grans reptes del mandat

Última revisió 31-08-2023 12:40
31/08/2023

L’Ajuntament de Roda de Ter va aprovar aquest dimarts en un ple extraordinari una important modificació de crèdit d’1,1 MEU per afrontar alguns reptes del nou mandat.

L’equip de govern que integren Esquerra Republicana-Roda Republicana (ERC-RodaRep), Independents per al Progrés de Roda (IpR) i Sumem per Roda de Ter (SpR) ha incorporat aquests diners al pressupost per -entre d’altres-, millorar l’eficiència energètica d’equipaments municipals, canviar la gespa artificial del camp de futbol, executar les obres de la segona fase de la Casa Museu Miquel Martí i Pol o continuar amb la posada el dia dels parcs infantils. El principal punt de la sessió va tirar endavant amb el vot a favor dels grups que formen part del govern i de les regidores de Junts per Catalunya (JxCat) i el vot en contra dels regidors Ara Roda (AR) i Rodem.

Podeu llegir la nota de premsa adjunta per ampliar la informació sobre la modificació de crèdit i altres punts que es van aprovar en el ple extraordinari que va tenir lloc el 29 d'agost de 2023. També podeu clicar aquí.

Imatge de la sessió extraordinària del ple municipal del 29 d'agost de 2023, a la sala de plens de l'Ajuntament de Roda de Ter.
Imatge de la sessió extraordinària del ple municipal del 29 d'agost de 2023, a la sala de plens de l'Ajuntament de Roda de Ter.